سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

عباسپور در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت: ظفرقندی برای حمایت از اغتشاشات بیانیه‌هایی داشته است 

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی گفت: گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت بیانیه‌هایی در حمایت از اغتشاشات، تضعیف نظام و براندازی نظام داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روح الله عباسپور در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه ۲۸ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مدت مدیدی است که ما چالش‌های اساسی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داریم تا جایی که مسائل بهداشتی و درمانی کشور منجر به ایجاد مسائل امنیتی برای کشور شده است.

وی ادامه داد: بنده از ۲۸۲ نماینده مجلس شورای اسلامی سوال می‌کنم که کدامیک از شما در حوزه انتخابیه خود مشکلی در حوزه درمان و بهداشت و پزشک متخصص ندارید؟

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس یازدهم دو فوریت طرحی را به تصویب رساند تا ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی افزایش یابد، اما گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این موضوع مخالف است.

عباسپور متذکر شد: رئیس جمهور روز گذشته در مجلس اعلام کرد که مطب نداشته و هیچگاه در بیمارستان‌های خصوصی فعالیت نکرده و برای خود تعارض منافع ایجاد نکرده است. این در حالی است که ظفرقندی علاوه بر آنکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی است، فعالیت‌های درمانی در حوزه بخش خصوصی دارد و جهت گیری‌های وی در این زمینه با رئیس جمهور متفاوت است.

وی گفت: یکی از اقداماتی که ظفرقندی انجام داده، افزایش تعرفه‌های درمانی در بخش خصوصی است که این موضوع با محرومیت زدایی در تقابل است و سوال ما آن است که آیا محرومان جامعه می‌توانند با این وضعیت به سلامت و درمان خود بیاندیشند؟

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی افزود: افزایش تعرفه‌های درمانی باعث می‌شود که پزشکان از بخش دولتی به خصوصی بروند و با این شرایط بیمارستان‌های دولتی دچار چالش اساسی می‌شوند.

عباسپور یادآور شد: زمانی که به گذشته سیاسی ظفرقندی نگاه می‌کنیم می‌بینیم که وی بیشتر از آنکه از ابزار جراحی برای درمان مردم استفاده کند، بیانیه‌هایی در حمایت از اغتشاشات و تضعیف نظام نوشته و این اقدامات وی برای براندازی نظام بوده که کاملاً اقدام ضد ارزشی است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر