پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

عباسپور در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت: ظفرقندی برای حمایت از اغتشاشات بیانیه‌هایی داشته است 

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی گفت: گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت بیانیه‌هایی در حمایت از اغتشاشات، تضعیف نظام و براندازی نظام داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روح الله عباسپور در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه ۲۸ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مدت مدیدی است که ما چالش‌های اساسی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داریم تا جایی که مسائل بهداشتی و درمانی کشور منجر به ایجاد مسائل امنیتی برای کشور شده است.

وی ادامه داد: بنده از ۲۸۲ نماینده مجلس شورای اسلامی سوال می‌کنم که کدامیک از شما در حوزه انتخابیه خود مشکلی در حوزه درمان و بهداشت و پزشک متخصص ندارید؟

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس یازدهم دو فوریت طرحی را به تصویب رساند تا ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی افزایش یابد، اما گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این موضوع مخالف است.

عباسپور متذکر شد: رئیس جمهور روز گذشته در مجلس اعلام کرد که مطب نداشته و هیچگاه در بیمارستان‌های خصوصی فعالیت نکرده و برای خود تعارض منافع ایجاد نکرده است. این در حالی است که ظفرقندی علاوه بر آنکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی است، فعالیت‌های درمانی در حوزه بخش خصوصی دارد و جهت گیری‌های وی در این زمینه با رئیس جمهور متفاوت است.

وی گفت: یکی از اقداماتی که ظفرقندی انجام داده، افزایش تعرفه‌های درمانی در بخش خصوصی است که این موضوع با محرومیت زدایی در تقابل است و سوال ما آن است که آیا محرومان جامعه می‌توانند با این وضعیت به سلامت و درمان خود بیاندیشند؟

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی افزود: افزایش تعرفه‌های درمانی باعث می‌شود که پزشکان از بخش دولتی به خصوصی بروند و با این شرایط بیمارستان‌های دولتی دچار چالش اساسی می‌شوند.

عباسپور یادآور شد: زمانی که به گذشته سیاسی ظفرقندی نگاه می‌کنیم می‌بینیم که وی بیشتر از آنکه از ابزار جراحی برای درمان مردم استفاده کند، بیانیه‌هایی در حمایت از اغتشاشات و تضعیف نظام نوشته و این اقدامات وی برای براندازی نظام بوده که کاملاً اقدام ضد ارزشی است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده