خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عباسپور در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت: ظفرقندی برای حمایت از اغتشاشات بیانیه‌هایی داشته است 

عباسپور در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت: ظفرقندی برای حمایت از اغتشاشات بیانیه‌هایی داشته است  نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی گفت: گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت بیانیه‌هایی در حمایت از اغتشاشات، تضعیف نظام و براندازی نظام داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روح الله عباسپور در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه ۲۸ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مدت مدیدی است که ما چالش‌های اساسی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داریم تا جایی که مسائل بهداشتی و درمانی کشور منجر به ایجاد مسائل امنیتی برای کشور شده است.

وی ادامه داد: بنده از ۲۸۲ نماینده مجلس شورای اسلامی سوال می‌کنم که کدامیک از شما در حوزه انتخابیه خود مشکلی در حوزه درمان و بهداشت و پزشک متخصص ندارید؟

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس یازدهم دو فوریت طرحی را به تصویب رساند تا ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی افزایش یابد، اما گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این موضوع مخالف است.

عباسپور متذکر شد: رئیس جمهور روز گذشته در مجلس اعلام کرد که مطب نداشته و هیچگاه در بیمارستان‌های خصوصی فعالیت نکرده و برای خود تعارض منافع ایجاد نکرده است. این در حالی است که ظفرقندی علاوه بر آنکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی است، فعالیت‌های درمانی در حوزه بخش خصوصی دارد و جهت گیری‌های وی در این زمینه با رئیس جمهور متفاوت است.

وی گفت: یکی از اقداماتی که ظفرقندی انجام داده، افزایش تعرفه‌های درمانی در بخش خصوصی است که این موضوع با محرومیت زدایی در تقابل است و سوال ما آن است که آیا محرومان جامعه می‌توانند با این وضعیت به سلامت و درمان خود بیاندیشند؟

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی افزود: افزایش تعرفه‌های درمانی باعث می‌شود که پزشکان از بخش دولتی به خصوصی بروند و با این شرایط بیمارستان‌های دولتی دچار چالش اساسی می‌شوند.

عباسپور یادآور شد: زمانی که به گذشته سیاسی ظفرقندی نگاه می‌کنیم می‌بینیم که وی بیشتر از آنکه از ابزار جراحی برای درمان مردم استفاده کند، بیانیه‌هایی در حمایت از اغتشاشات و تضعیف نظام نوشته و این اقدامات وی برای براندازی نظام بوده که کاملاً اقدام ضد ارزشی است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار